“Un Soir, Un Train”


I’m still looking for this film: “Un soir, un train” based on the book withthe same title a.k.a. “De trein der traagheid” by Johan Daisne.

Advertisements

4 thoughts on ““Un Soir, Un Train”

  1. probeer ‘m voor je mee te nemen als wij naar Stuttgart komen! Al een wensenlijstje bedacht?

    • Ik geloof niet dat-ie nog ergens te krijgen is…is uit 1968 en volgens mij nooit op dvd of video uitgekomen. Maar als je hem vinden kunt! Lijstje is in de maak, ik stuur t dit weekend,denk ik. Al bekend wanneer jullie komen?

  2. ik heb ‘m gevonden alleen zonder ondertiteling…..Dus ik weet niet hoe goed jouw Frans is..?? Nu nog proberen op schijf te branden. En ik heb net eerst geprobeerd online te boeken in http://www.hotel-am-friedensplatz.de/fe/preise.htm maar dat lukt niet, vervolgens heb ik dan maar een Reservierungsanfrage gedaan voor 1 1-persoonskamer en 1 2-persoonskamer voor 13 okt tot 15 okt. Hoop maar dat ik er dan niet gelijk aan vast zit want ik heb nog niks met Toon of ons ma overlegd, wil alleen weten of die kamers dan beschikbaar zijn. Als het niet lukt, kun jij dan msch daar langsgaan om iets te reserveren? Ik laat het wel horen of dat nodig is.

    • Echt? Goh, en ik heb ook al vaak gezocht maar nooit gevonden…ik zal ook eens kijken. Met die Reservierungsanfrage kun je nergens aan vast zitten, zeker niet als je geen kredietkaart ofzo hebt opgegeven 😉 Als je niks van ze hoort, geef je maar een gil: dan ga ik er wel langs en probeer direct te boeken / reserveren.

Comments are closed.